You're still too young

Hej världen.

I mitten av nästa vecka blir jag kontaktbar igen, dvs kommer åter ha en mobil. Så jag hör av mig då. Jag vet att ni väntar tålmodigt.

Tills dess får jag ta alla "God jul och gott nytt år!"-hälsningar via internet. Så god jul och gott nytt år!

The truth is

Min lilla lillasyster hade gjort en sån här grej, sju sanningar, som hon blivit utmanad till. Jag har i och för sig inte blivit utmanad men tänkte det kunde vara kul. Hm. Vi får se vart vi hamnar.


1 Jag var rätt knäpp när jag var yngre. jag kunde se någon på tv som var blind och efteråt få för mig mig att jag också var det. Så gick jag runt och gick in i saker innan jag kom på att jag faktiskt kunde se dom och därmed inte behövde gå in i dom. Jag var ett mycket märkligt barn.

2 Av någon anledning säger jag alltid att jag bott i Stockholm i ett halvår när jag egentligen bodde där i tre månader typ. Jag vet inte varför.

3 När jag pratar på msn med folk kan jag ändra mitt skrivspråk beroende på den jag pratar med. Jag faller liksom in som den andra pratar, stor bokstav i början av mening eller konstant små.

4 Men jag är alltid väldigt noga med min stavning.

5 Jag är tidsoptimist så det sjunger om det. vad jag än säger tar det oftast det dubbla. Fråga Jenny, hon vet.

6 Jag har av någon anledning väldigt svårt för dörrar som står på glänt.

7 Jag har jättesvårt att prata i telefon när andra är i rummet, även om jag bara pratar strunt. Det är en av anledningarna till att jag är så värdelös på att svara i telefon, jag kan ändå inte slappna och prata om jag svarar så då brukar jag antingen inte ha koll på telefonen eller inte svara.

Nu tycker Stefan att en av sanningarna borde vara att jag älskar honom, men det kändes en aaaaaaaaaaaaaning toffligt. Som kompensation kan jag lägga in en bild eller två eller tre på oss. Eller fyra. Det kan han ju förtjäna efter att ha nyss fyllt år och sånt där.

                          


You could be happy

image11

Jag tänkte hedra er alla med att lägga in mitt gamla lussebulle-kollage för er som inte sett det. Försöka bidra med lite julkänsla liksom.

Gud. Nästan så jag saknar mina sömnlösa nätter. Det där kallar jag kreativitet! Två år gammalt tror jag det är. Förr så var man... Eh. Ja.. Jag tror vi låter det vara osagt.


It takes a fool to remain sane

Jag tror min mobil har förklarat krig mot mig. Sorgligt men sant. Den vill liksom inte fungera. Detta är ju faktiskt väldigt sorgligt, speciellt i och med att jag inte har internet hemma och därmed blir ganska så omöjlig att få tag på. Svårare än vad det är nu, om det nu är möjligt.

Idag är det fredag. Jag har många storslagna planer. Få blir av. Som vanligt.
Men vill du veta en hemlighet? Ibland är det ganska skönt.