Summer in the city

Och jag har en sån här dag då allting känns upp och ner, inte farligt, bara tillräckligt för att få mig ur balans. Detta har lett till att min mobil stängts av och att alla de människor jag lovat att höra av mig till får klara sig utan mig idag.

Helgen bestod av sådant där som gör att man nästan återfår hoppet om livet - sol, ledighet och Lina.

It's been a while

Jag undrar om de få läsare jag hade helt har slutat läsa min blogg nu eller om de fortfarande kollar inte då och då för att se om jag mot förmodan skrivit någonting?

Hursomhelst. Ska jag berätta allting jag hunnit med senaste tiden?

Vi börjar med det tråkiga. Heltidsjobb (dvs ca åtta timmar per dag) och heltidsplugg (dvs ca åtta timmar per dag) i ungefär två veckors tid. Inte mycket sömn under den perioden alltså. Men nu är skolan över och kvar återstår bara mitt underbara heltidsjobb. Dvs nu hinner jag nästan sova om nätterna.
 
Sedan det roliga. Förra veckan lyckades jag snacka till mig fyra dagar ledigt från jobbet så jag och Åsa hoppade på ett plan till Stockholm, där vi blev kvar i ett och ett halvt dygn då. Vi hade en väldigt intensiv reunin med (en numera blond) Elin Nilsson och förutom lite rännande på stan hann vi inte med så mycket. Därefter drar vi vidare till Rom, där vi lyckas göra hela staden på ungefär en dag, inklusvie bli välsignade av påven samt shoppa en del. Lägg till en flygresa på torsdag kväll, en övernattning på Arlanda (svårt att ligga på sina väskor och samtidigt ligga bekvämt när de dessutom tagit bort alla sköna soffor) och en sex timmars arbetsdag direkt när jag landat i Luleå på fredag morgon, så har ni ungefär mitt liv. Jag ränner runt ganska mycket. 

Nedan kommer i alla fall ett bildbevis på att jag och Åsa faktiskt (efter ca två års ej genomförda reseplaner) faktiskt tog oss någonstans!

141447-9

Det som på håll bara ser ut som en vacker bild på oss två, visar egentligen oss två på Spanska trappan! Det var ju bara den där lilla detaljen om att Spanska trappan, eh, inte riktigt syns.. Nåväl.

Förra helgen blev i alla fall asmysig med bio med Stefan på fredag samt fest på lördag då jag och Jenny träffade en väldigt mysig Emelie (aka nya Emelie, dvs inte Emmelie). Nya Emelie hade lätt blivit våran nya bästa kompis på en gång om det inte vore så att hon rymde till Kroatien i två veckor. Detta var dock inte för att undvika oss (tror jag) utan hade faktiskt varit planerat några veckor i alla fall.

Sen har jag kommit på att Jenny är ungefär bäst (som alltid), jag saknar Lina (som alltid) och ja... min syster är väldigt söt (som alltid). Sen är Stefan (aka min pojkvän, för er som inte vet det) faktiskt ganska bäst också. Alla som träffat honom vet att han håller med, den dryge jävlen.