Poor misguided fool

Jag är i valet och kvalet vad jag ska ta mig till med denna blogg. Antingen tar jag bort den eller så börjar jag skriva här igen, helt enkelt. Dock är jag för tillfället så fruktansvärt less på datorer att jag har svårt att sitta längre än tio minuter vid dom utan att vilja kräkas, det är en av bieffekterna med mitt jobb. Man blir less. Jag är less.

För alla er som inte haft äran att prata med mig den senaste tiden (vilket troligen beror på att jag inte svarat i telefon eller lovat ringa men inte gjort det) så har jag i alla fall köpt en bil. Den är vit och ägdes tidigare av mina föräldrar men numera är den alltså bara min. Bara och endast.

Vad har jag annars hunnit med då? Tja. Hittat en lägenhet som jag flyttar in i på måndag. Detta har jag planerat i ca fem dagar, jag och snabba ryck alltså. Jag har även fyllt år och uppnått den hiskeliga åldern av 21. Detta skedde, om jag ska vara helt ärlig, idag.

Mer då? Ja. Eftersom vissa jävlar (t ex Jenny) har envisats med att flytta ifrån mig känns Luleå lite tomt. Men jag klarar mig ganska bra faktiskt. Ganska så riktigt bra. Tror jag.

Om ni för övrigt råkar vara i Luleå måndagen den första oktober runt 20.30 så borde ni direkt bege er till Kulturens Hus, betala 70 spänn (eller 95 om du är gammal) och se Emil Jensen uppträda. Han är poet, singer-song-writer, stand-up:are och bara allmänt jättebra. Av en händelse råkar det vara jag som håller i det arrangemanget, vilket innebär att såvida du inte har en jäkligt bra ursäkt så kan det hända att jag säger upp kontaktskapen med dig ifall du inte kommer. Men det beror förstås på hur mycket jag tycker om dig från första början. Haha.