Tell me where our time went (and if it was time well spent)

Idag stal min bror min tv (som egentligen var hans tv). Detta är givetvis tråkigt eftersom jag varken har rätt att klaga eller ta tillbaka den då jag alltså inte betalat för den.

Jag har en teori om att jag inte kan sova, dock har jag inte testat den eftersom jag inte har lämnat datorn och provat gå och lägga mig. Borde genomföras snarast då jag bör vara på jobbet kring åtta imorgon, speciellt i och med att jag kommit sent alla dagar denna vecka. Jättesent. Fast jag har faktiskt haft ganska giltiga orsaker ändå.

Kan någon som känner mig bättre än jag känner mig själva berätta vad jag borde göra till hösten? Vore jättesnällt tack.

I övrigt ber jag om ursäkt för alla samtal/sms jag inte svarat på senaste dagarna, men jag håller på att stressa sönder nu och jag lovar att återkomma så fort jag har tid, vilket beräknas vara om 3-5 dagar. Dock kommer jag förmodligen bara ringa och berätta hur mycket jag har att göra och att jag inte har tid med något alls just nu, men då får ni i alla fall chansen höra min ljuva stämma.

Och Jenny... Kom hem.

They're building walls around us

Det är konstigt att upptäcka att man saknat någon så mycket så länge.
Det är konstigt att det tog mig så lång tid att upptäcka det.

Men jag vet inte om jag är stark nog att riva ner muren som vi (sten för sten) har byggt upp mellan oss. Jag vet inte om jag någonsin kommer vara det.