It's time to finish what I started

Lisa + självdisciplin = Fungerar inte riktigt som det ska. Rent konkret: Lisas tanke att läsa de två moment hon har kvar i Litteraturvetenskap B (vilket hon planerat att göra i mer än ett år nu) har inte lyckats.

Jag valde ju liksom bort dessa moment på grund av att jag redan pluggade en annan halvtidskurs plus hade två jobb, och tänkte att jag skulle spara dem till jag hade mer tid. Men det är dags att inse faktum: jag kommer aldrig ha tid. Så det är lika bra att ta tag i det på en gång.

Så nu jävlar. Nu jävlar ska jag ta tag i saker. Eftersom jag är en smart tjej som insett mina egna brister, bland annat min oerhörda brist på självdisciplin, så hoppas jag att jag kan hoppa på litteraturvetenskapskursen som går nu, vilket innebär att jag kommer ha schemalagda lektioner en dag varannan vecka, vilket dels ger mig en deadline (vilket ger självdisciplin) och dels bara en massa motivation!

För jag behöver motivation till allt just nu. ALLT.

Extremt tråkigt inlägg men: JIPPI, JAG HAR EN PLAN FÖR HÖSTEN SOM FAKTISKT KÄNNS BRA. JIPPI!


Wake me up when september ends

Så mycket som jag har gjort bort mig de senaste tre dagarna har jag inte gjort sammanlagt på över ett år. Och jag skäms. Jag skäms verkligen.

Dags att dra täcket över huvudet och stanna där.

För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Så nu är Luleå Kalaset över för i år också. Detta år utan större missöden ändå - tidigare år har LK-helgarna mes kretsat kring antingen död eller elände, ibland båda och. För att göra en lång historia kort, så har jag en tendens att förknippa LK med rätt dåliga saker. Jag går alltså in med rätt dålig inställning från första början, my bad.

Men detta blev hyfsat ändå. Fredagen var trevlig och jag tyckte Veronica Maggio var grym, även om det var värdelöst ljud.

Lördagen kretsade mest om att få se Lars Winnerbäck, vilket tyvärr var en ganska stor besvikelse för mig. Inte hans bästa, så att säga. Dock spenderade jag första halvan av konserten med att bara försöka hålla mig stående så jag inte skulle bli ihjältrampad, min fokus kunde tyvärr inte riktigt ligga på musiken.

Övrigt då? Kul att träffa folk. Men i födelsedagspresent önskar jag mig en klonmaskin och en tidsmaskin. Då kan jag skicka Lisa-klonen (eller klonerna?) tillbaka i tiden så jag hinner träffa alla jag ville träffa, vilket jag tyvärr inte hann med nu. Det blir bra. Klonerna får åka. Jag stannar nog hellre hemma och äter chips. Det räcker med ett LK per år för mig.


Män tycker egentligen bara om män



Jan Berglin är faktiskt ganska bra.