Spring.

Måndag. Snö, i massor. Jobb. Jobbkrångel. Måndag.

O-dag.

Ja. Idag är inte en dag, idag är en o-dag.

That's the risk that you take

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
That's the risk that you take


Göteborg!




Lina är en av mina bästa kompisar. Hon är jävligt rolig, så ni vet. Hon har precis flyttat till Göteborg. Och ikväll är det dags för inflyttningsfest, temat ser ni ovan! (Konstnären bakom detta verk är fröken Johanna)

What a feeling

Imorgon ska jag och min allra käraste syster se I taket lyser stjärnorna. Jag minns att jag tyckte boken var bra. Jag lipade massor till den.

Efter bion ska jag städa min för tillfället mycket stökiga lägenhet och sedan stresspacka (jag hoppas jag inte är den enda som ser humorn i att planera att stresspacka). Förmodligen kommer städningen ta så pass lång tid att jag inte ens hinner packa på onsdagen, utan måste stresspacka på torsdag morgon.

Och jävlar vad jag kommer må bra då.

Ni kanske inte är medvetna om det här, men jag är ganska knäpp. Igår fick jag veta att jag kommer vara ledig på fredag, vilket givetvis innebär att jag sticker till Göteborg. Fast samtidigt hade jag en konstig känsla av besvikelse i kroppen också och efter lite funderade kom jag fram till vad som var fel: det kändes liksom inte så där spontant-härligt-fritt som mina resor brukar vara. Jag gillar inte att planera. Jag gillar att hoppa på Sista minuten resor till konstiga delar i världen. Eller inte så konstiga. Skitsamma.

Så jag planerar att stresspacka, jag planerar att flyglifta ner. Bara för känslan.