Roligt värre

Inte för att vara tjatig (fast det är jag och det är okej med mig) men den senaste helgen var faktiskt en av de roligaste helgerna jag haft på väldigt väldigt länge. Dricka lite alkohol, träffa lite folk, bada lite bubbelpool, dansa lite, åka rutschkana på uttern i Stadsparken iklädd strumpbyxor (jag sa ju att det var alkohol med i bilden).

Nu väntar jag bara på att få ledigt ett par dagar från jobbet så jag kan sticka till Göteborg.

Puss.


Winter

Idag är jag trött.

Det var mörkt när jag steg upp i morse. Det är mörkt nu.

Deppigt värre.



Hej. Igår dansade jag. Det var roligt.

Stranger things have happened

Ibland är är det ganska dåligt att jag är så dålig på att uppdatera. T ex nu, när jag sitter och funderar vad i helvete jag gjort under 2008. Det hade varit trevligt att kunna gå tillbaka och läsa lite, kanske kunna skriva en sådan där klassisk sammanfattning som alla andra gör.

Vet ni, jag startade faktiskt den här bloggen så att mina vänner som av någon anledning inte har valt att bo i samma stad som mig (eller kanske är det jag som har valt att inte bo i samma stad som dem, diskussionen kan pågå för evigt) skulle ha lättare att hålla koll på mig. Jag var inte så lätt att ha koll på den tiden. Flyttade runt en del, hade många projekt på gång i många olika städer.

På den tiden var jag dålig på att sitta still. Just nu känns det som jag är lite för bra på det.

Om jag ska vara ärlig började faktiskt fundera på hur min sammanfattning av 2008 skulle se ut redan de sista dagarna i december. Men den försvann, för chansen fanns att något storslaget och fantastiskt skulle hända de dagar som återstod. Den chansen finns ju faktiskt alla dagar.

(Nej. Jag är inte lika optimistisk som jag låter)