Hej varlden!

Ja, vart borjar man. Indien har so far varit en kombination av varme, ett massa flyttande och en hel del spannade aventyr.

Bombay var extremt stort och rorigt, vi sov pa fem olika stallen de forsta fem natterna och blev tillslut ratt less pa att flytta. Forutom en del jobbiga forsaljare som inte riktigt accepterar att ett nej ar ett nej samt lite magsjuka (Lina tog dock den smallen) sa hade vi dock en hyfsat bara vecka dar.

Efter en vecka var vi dock nojda, lyckades genom en valdans massa tur hitta superbilliga tagbiljetter till Goa och off we went! Vi kopte sittplatser men vagnen var sa folktom at vi faktiskt kunde ligga ner och sova, sa det var fantastiskt. Goa ar lugnt, annu varmare an Bombay och valdigt valdigt valdigt trevligt.

Klantiga som vi ar lyckades vi dock branna oss redan forsta dagen vi kom till Goa, sa vi har tagit det lite lugnt med solande och badande senaste dagarna, i alla fall under de varmaste timmarna under dagen.

Mar fint i alla fall, aven om jag spenderat senaste dygnet liggandes pa toalettgolvetet... Magsjukan slog till mig nu, usch och bla. Borjar antligen ma battre dock, tack gode gud...

Ett tidsfördriv att dö för. (Hejdå Sverige!)

Spännande dag i Stockholm, må jag säga. Jag fick faktiskt sova ett par timmar till slut, tro det eller ej. Nu ska jag hoppa på min flygbuss och möta upp Lina någonstans på Stansed flygplats. Hejdå Sverige! Hej världen!

Luleåfolk!

Ta hand om varandra, och om min gitarr.
Vi ses om tre månader!

Jag kommer sakna er, jag lovar!

Trötter.

Stockholm. Död. Sovit kanske 2 timmar, varav merparten var på planet ner.

Vansinnigt rolig gårdagskväll, om man bortser från att behöva säga hejdå. Hejdå ändå, vilket ord/begrepp/känsla.

Men! Dags för nya äventyr och jag är pepp pepp peppad! Jag hann dessutom packa innan jag åkte, typ. Sånt blir jag glad av.

Blubb blubb.

Min flyktplan från vinter och kyla är klar, och med hyfsat framförhållning. Eller vad annars kallar man att boka en biljett till Stockholm hela FEM dagar innan man ska åka?

I alla fall ser det ut så här:

Lördag 07.40: Lämna Luleå.
Söndag 09.40: Lämna Stockholm.
Söndag 21.25: Lämna London.
Måndag någon gång: Anlända i Bombay.

Idag hade jag tänkt packa, men spelade gitarr hela dagen istället (den lagade sig själv, tack vare mamma! Och Johan!). Framförhållning, ja, jo...