It's hard to be safe, it's difficult to be happy

Hej. Jag har ett tråkigt liv och undviker folk (därav av mitt tråkiga liv) vilket jag skyller på en begynnande förkylning samt en tenta som jag för en gångs skull faktiskt inte vill missa, dvs jag vill faktiskt inte bli sjuk. Annars tycker jag faktiskt det låter som en trevlig tanke, en giltig ursäkt att stanna hemma och ta det lugnt, men nu är det alltså inte vad jag är ute efter.

Dåliga nyheter:

CSN hatar mig och inte får jag någon lön heller, dock är det helt mitt eget fel. Dvs har jag inga inkomster överhuvudtaget denna månad, dock inga (fasta) utgifter heller. Haha. Vi vet ju hur det brukar gå.

Bra nyheter:

Jag kommer bara jobba varannan helg och därmed kunna ha ett liv lite då och då.

Sen träffade jag Johanna idag som hade en bestämd åsikt att jag borde flytta till Umeå. Men jag gör som jag alltid gjort, om det av någon anledning bara skulle falla en billig/bra lägenhet på mig och jag faktiskt skulle överleva kraschen så ska jag seriöst fundera på det.


HEJ

Jag försov mig. Jättemycket. Men det känns märkligt bra och skönt.

Saker jag borde göra i Umeå:

1 Plugga ihjäl mig.

Egentligen borde jag skriva mycket mer, men om jag lyckas med punkt ett blir ju resten av listan helt onödigt. Äsch.

Jag känner för att analysera någonting, fast jag har ingenting att analysera förutom böcker och det vore ju nästan vettigt att göra, så det går ju inte.

Jag var en sväng till Stockholm mellan lördag och måndag, sen hamnade jag av någon outgrundlig anledning i Luleå och nu ska jag åka till Umeå och vara där tills på lördag.

Jag tror jag är för bra på att förtränga saker. Som att jag har tenta om en och en halv vecka. Och att jag ska ha skrivit en bok till i april.