Home is where your heart is?

För övrigt skippade jag Göteborg och drog direkt till Luleå. Pelle kom till Stockholm och hämtade hem mig och återvände som lokal hjälte (haha).

Så här blir jag tills... jag åker härifrån!

Jag har tillbringat dagarna med att önska att nya strängar (1 skulle räcka. Jag saknar bara 1) till min vackra, underbara gitarr ska dyka upp. Det har inte hänt, tyvärr. Däremot har jag fått ett par splitternya jeans och skor GRATIS, eftersom min syster är snäll och köper saker hon inte använder och sedan ger till mig. Okej, min mamma är snäll och köper saker min syster inte använder och så får jag dom. Okej. ALLA är snälla!

Det är fint att vara hemma ändå. I onsdags var det snöstorm, då var lekte jag och Jenny "Barnen från Frostmofjällen". Det är en rätt enkel lek, reglerna är att man måste vara utomhus och man måste lida. LIDA. Vi var rätt duktiga på det.

Annars har jag vinkat av Elin och Ante som åkte till Nya Zeeland och firat Åsas födelsedag, som var idag av alla dagar. Åsa är fin finare finast.

En sann saga om en mobil.

Det var en gång en mobil. Den var en ganska snäll mobil, i det stora hela, gjorde som den skulle oftast, ibland gick den sina egna vägar, men vem är jag att döma den för detta? Det är ju trots allt inte alltid så roligt att alltid göra precis det man ska. Det var en gång en mobil som en klumpeduns tappade i snön och inte bara det, klumpedunsen lät den stanna där! Detta fick mobilen att känna sig mycket oälskad. Snön började falla. Snart skulle den lilla mobilen vara borta för alltid!

Men se, då hände ett mirakel! Mobilen känner hur något nuddar vid den och börjar blinka för allt den är värd, och ja, mobilen blir upplockad och inburen! Vid det laget var mobilen så klart ordentlig nerkyld och blöt, men tyckte själv att den var på förvånansvärt gott humör med tanke på omständigheterna.

Slutet gott, allting gott, tänker nog de flesta nu, men mobilen känner sig fortfarande lite sjuk och lite ledsen, för den vill inte riktigt funka som den ska längre. "Livet var bättre förr", tänker den, och blinkar argt mot klumpedunsen som inte riktigt vet vad hon ska göra.

"Kanske ska jag skriva en saga, då blir den nog glad" tänker hon för sig själv. "Mobil, jag önskar dig allt gott i livet!"

Snurra min jord igen.

Umeå var lovely med härliga trollhögar, skratt och många sena nätter efterföljda av sega dagar fyllda med serier, serier, serier. Underbart.

Stockholm är... slaskigt och grått. Men fint ändå, på sitt sätt.

Jag gillar att åka runt runt runt tills jag blir alldeles yr och inte alltid kommer ihåg vilken stad jag befinner mig i. Sånt blir jag glad av.

On the road again

Off we go! Sverige runt ett tag, sedan Indien i 3 månader. Sverige-runt startade dock för en vecka sedan då jag och Lina lämnade Luleå bakom oss med ett tidigt, folktomt tåg som tog oss hela vägen till Umeå. Imorgon drar vi vidare till Stockholm, sedan Göteborg, sedan uppåt igen, tror jag. Planering är obefintlig, som vanligt!

Fast en sak är bokad nu i alla fall: 7 februari sätter vi oss på ett flygplan och ganska så många timmar efter det kommer vi landa i Bombay.

Indien baby! Det kommer bli sjukt spännande, det är jag helt övertygad om.

2010, here we come!

2009 ändå. Jävla fint år. Men nu låter vi bygones be bygones, och kör vidare.

En årsammanfattning kanske kommer, kanske inte.

Dags för nya äventyr!