Whenever, whatever.

Mitt extremt sporadiska bloggande irriterar till och med mig ibland, fast jag själv borde ju faktiskt redan ha koll på vad jag gjort... Jahaja. Justja. Jo.


Money money money, must be funny, in the rich man's world...

Vad hände igår, kanske ni alla nyfikna läsare undrar? (Haha.) Fredagar ska ju vara bra, fina, soliga och lyckliga dagar liksom... Min fredag började dåligt och blev sedan ännu sämre. Men sen blev den lite bättre och sen fick jag sova, vilket var en bra sak, för då blev det lördag. Och lördagar är  ju bra, fina, soliga och lyckliga dagar på riktigt, det vet ju alla.

Så jag kör på det. Förutom att det just nu inte är soligt alls, förstås. Förutom att jag fortfarande är fattig (vilket jag inte borde vara, för jag borde ha fått lön). Men idag är det liksom lite lättare att inte vara fullt lika bitter. Åh lördag, du ljuva dag!


DUMMA.

Vem hade kunnat tro att fredagar kunde vara så här värdelösa?

Jag är inte ens säker på att mjukglass och solsken kan bota det här.

Hon sa: Du måste alltid packa lätt, som att du alltid är på resa och ännu inte sett vad du har sett

Drömde att ett stort, härligt gäng av mina kompisar stod utanför min lägenhet.
"Nu åker vi Lisa!"
"Vart?" undrade jag då.
"Spelar det någon roll? Nu åker vi!"
Jag skuttade fram till min garderob (eller golvet, host host, organisationsförmågan är på topp men öhhh... nej), slängde ner närmaste klädesplagg i närmaste väska och skuttade ut. Lyckan. Åh. Ljuva rastlöshet som äntligen skulle bli stillad.

Vaknade. Tisdag. Jobbdag. Och enda resan jag får åka på är till Boden (där jag jobbar)...

I don't wanna be the girl who has to fill the silence (the quiet scares me 'cause it screams the truth)

Mobilen är avstängd (ja, avstängd, inte glömd, trasig eller borttappad). Det är helt FRIVILLIGT faktiskt. Jag bara.... orkar inte riktigt finnas idag. Ingenting allvarligt, på riktigt.

Kirunafestivalen!

Höjdpunkter:

Kent. The Ark (fast vi såg bara slutet). Pardansa i öltält, eller, trissdansa. Snurr snurr. Min systers toktoktokrosa hår med blå slingor. Orginella raggningsrepliker i form av "Kom inte tillbaka till Kiruna förrän du är beredd att föda mina barn!". Lina. Pelle. Mörten. Glasögonfest. Såpbubblor. Kortspel. Skriva/rita på Linas väggar. Sjunga "För du är en liten mört som har simmat bört" till Mörten om och om igen. Dra dåliga (men ack så roliga) Mört-skämt: "Klart Mörten inte vill ha skor, han får så ont i fenorna". Fylleringa Jenny (eller fylleringde hon mig?). Pizza (ät Kiruna!). Kasta pil och vinna tokstora solglasögon, för att sedan vingla hemåt i natten. Och en viss, speciell balklänning...

Ja. Jäkla fin helg faktiskt.

När vi skulle köra hem på söndagen visade det sig att vi glömt steron på, så bilbatteriet var helt urladdat. Detta fixade sig på ungefär 30 sekunder dock, då en vänlig Kirunabo genast kom till undsättning och lånade ut sin bilbatteriladdare. I love Kiruna! Sedan körde jag 28 mil, gav över ratten till Mört, som skjutsade mig till Boden där jag hade äran att arbeta i 3 timmar innan jag begav mig hemåt. Väl där lade jag mig ner på soffan och spenderade resten av kvällen tittandes på serier.

Idag är det måndag och jag levde i tron att det var en ganska bra dag tills det visade sig att nästa True blood inte kommer förrän om en vecka. Snyft snyft snyft.