So far, very good

Det är en ny känsla det här att ha hela sitt liv nerpackat i en resväska, men jag älskar den. Dock har jag nog lite för mycket liv just nu, min väska är alldeles för tung så jag kommer förmodligen få dumpa saker längs vägen. Gett ett par jeans till Rob som är vänlig nog att låta oss övernatta på hans soffor.

Berlin är hur bra som helst, vi har fruktansvärt roligt, vilket vi dock skulle kunna ha var som helst. Fan vad fint det var när vi möttes upp på Skavsta i söndags natt (vårat flyg till Berlin gick 06.30), jag kom dit flera timmar tidigare än Lina och Erii och hade jättetråkigt. Men sen dyker dom upp, Lina iklädd hög hatt, Erii bärande en pälsmössa som ser väldigt rysk ut och jag blev tilldelad en pirathatt som jag genast blev förälskad i. Vi sprang runt i dom hattarna hela första dagen i Berlin.

I övrigt: Jag har hunnit ha 3 olika hårfärger på 5 dagar. Igår var det Tarantinokväll på en bar vi skulle till och jag var Uma Thurman i Pulp fiction och eftersom man inte kan göra något halvhjärtat både klippte Lina min lugg och sedan färgade jag mitt hår svart.

Tanken är att vi ska stanna i Berlin till i början av nästa vecka och sen röra oss mot Amsterdam, eventuellt gör vi en avstickare till Hamburg innan.

Eftersom jag är jag lyckades jag naturligtvis glömma kameran i Luleå men ska möta upp den i Amsterdam, under förutsättning att den överlever färden.

Alla ursäkter är bra ursäkter?

Jag drömde att jag var duktig och städade och diskade och fejade tills hela lägenheten blev skinade ren. Vaknade upp till ett kaos, som vanligt. Fast nu orkar jag inte ta tag i det, jag har ju liksom redan gjort det en gång, även om det bara var en dröm. Hallå.

Crybaby

Just ja. Jag är förkyld och ynkling som en treåring. Så jävla synd om mig.

Don't stop

Om exakt en vecka kommer jag, Lina och Erii befinna oss i Berlin. Billiga ryanair-biljetter is the shit. Jag tror att mina goda vänner som jag ska ut och resa med har en god vän vi kan bo hos där, men jag är inte säker. Lär ju visa sig när vi kommer dit (eller så frågar jag när jag möter upp dom).

Och just nu befinner jag mig Luleå, är förkyld (och ganska gnällig över detta faktum) samtidigt som jag är glad.

Glad att vara här men att jag ska åka härifrån. Luleå är en väldigt fin stad med väldigt fina människor, men jag vill se andra städer och träffa andra fina människor ett tag just nu. Fast jag kommer sakna ganska många luleåmänniskor ganska mycket, det kan jag säga.

Eller så har jag lite för roligt för att ha tid med saknad. Det kan ske det också. Men innerst inne, någonstans, saknar jag er fortfarande, så klart, även om jag har roligt.

Men framöver, vi ser till att krama varandra lite extra när vi ses, tycker ni inte det? Inte just nu med mina sjukdomsbaciller kanske, men sen? Bra. Deal.

No stress / I don't wanna work today

För ett tag sen var jag jävligt stressad. Jag jobbade nästan jämt, och när jag inte jobbade pratade jag om jobbet, när jag sov drömde jag om jobbet. Jag brukade vakna flera gånger i natten och vara livrädd för att det var något jag glömt.

Mitt jobb var väldigt stimulerande. Utvecklande. Det har gett mig fruktansvärt mycket, jag har haft fruktansvärt roligt och skrattat mycket. Men jag har även stressat mig sönder och samman under en alldeles för lång tid och varit jävligt nära att krascha totalt.

Men det är över nu. I början av juli gick jag på semester, och i början av augusti gick jag på tjänstledighet. I'm taking a year off, och jag har ingen aning om vad som ska hända. Jag vill inte veta vad som ska hända.